Frecam margarina cu zaharul, pana devine o crema, apoi adaugam oul, esenta de vanilie si amestecam bine.
Separat cernem faina si praful de copt, le amestecam si le adaugam peste compozitia de margarina, punem si menta maruntita si amestecam bine.
Formam bilute pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si pudrata cu faina. Le coacem la foc mediu aprox 20-25’.
Se pot consuma imediat ce se racesc, vor fi putin crocanti, dar dupa 1-2 zile sunt sfaramiciosi si foarte buni simtindu-se gustul minunat al mentei.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Este o mâncare delicioasă, ușor de făcut și care se poate servi și rece, la micul dejun sau la cină....
Crap la cuptor cu legume, in sos de rosiiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii