Decojiti rosiile spalate si taiati-le in felii potrivite ca pentru mancare. Puneti-le intr-un vas mai mare.
Curatati ardeii / gogosarii spalati, de cotor si seminte. Taiati-i fasii sau in bucati potrivite si puneti-i peste rosii.
Adaugati patrunjelul verde, sarea, amestecati bine si lasati in asteptare, cateva ore, ca sa se intrepatrunda aromele si sa-si lase zeama. Umpleti borcanele sterilizate, portionand legumele si zeama lasata de acestea, infiletati capacele si puneti-le una langa alta pe tava de la aragaz.
Dati la dunst in cuptorul rece, la foc potrivit. Din momentul in care compozitia incepe sa fiarba, reduceti focul la minim si lasati borcanele in cuptor pentru 60 min.
Transferati borcanele intre paturi si lasati pana se racesc complet.
Etichetati si dati la camara.
Ideala pentru ciorbe, tocanite, sosuri, etc.
Pe cat este de gustoasa, pe atat de usor este de preparat.
Zarzavatul la borcan va imbogati preparatele voastre din miezul iernii, cu aroma verii.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraSa le spunem briose foarte gustoase si usor mai dietetice.....merita probate.
Briose cu branzeturi si seminteO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii