Striviti bine coacazele rosii, bine spalate si scurse, amestecati cu apa si strecurati zeama prin tifon dublu.
Puneti pe foc mic, zeama obtinuta si zaharul, amestecand mereu pana se topeste tot zaharul.
Dati apoi focul iute circa 20 min.
Luati spuma care se formeaza, iar la sfarsit adaugati zeama de lamaie.
Cand siropul este suficient de legat, lasati sa se racoreasca putin si puneti cald in sticle sterilizate, inchideti ermetic si raciti lent intre paturi.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii