Ingrediente

3 lamai
sare grunjoasa

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se iau 2 lamai, se taie in sferturi si se pune pe pulpa sare grunjoasa din belsug, se asaza in borcan presandu-le putin sa lase zeama. Peste ele se stoarce zeama de la o lamaie. Se astupa si se lasa la frigider 1 saptamana rastimp in care se agita borcanul o data pe zi.
Se pot adauga la tocanite cu carne grasa si in mancarurile care contin masline verzi drept inlocuitor al acestora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Lamai Murate" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alinaraluca2000
•  03.08.2009 10:50:01

ma bucur ca am gasit aceasta reteta, super, bravo

yafa
•  15.02.2009 22:19:24

Buna reteta dar eu stiam ca peste lamai se mai pune si zeama de la lamaie si apa clocotita.

djprometeu
•  08.02.2009 19:43:03

multumim de reteta

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Lamai Murate