Ingrediente

3 lamai
sare grunjoasa

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se iau 2 lamai, se taie in sferturi si se pune pe pulpa sare grunjoasa din belsug, se asaza in borcan presandu-le putin sa lase zeama. Peste ele se stoarce zeama de la o lamaie. Se astupa si se lasa la frigider 1 saptamana rastimp in care se agita borcanul o data pe zi.
Se pot adauga la tocanite cu carne grasa si in mancarurile care contin masline verzi drept inlocuitor al acestora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Lamai Murate" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alinaraluca2000
•  03.08.2009 10:50:01

ma bucur ca am gasit aceasta reteta, super, bravo

yafa
•  15.02.2009 22:19:24

Buna reteta dar eu stiam ca peste lamai se mai pune si zeama de la lamaie si apa clocotita.

djprometeu
•  08.02.2009 19:43:03

multumim de reteta

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Lamai Murate