Amestecatii apa cu otetul si aromele / restul ingredientelot inafara de fenicul si le fierbeti puina clocotesc, in acest moment adaugati si feniculul si lasati ina incepe sa clocoteasca din nou, Stingeti flacar si lasati sa se raceasca putin.
Puneti intr-un borcan sterilizat feniculul si adaugati lichid cit este nevoie ca sa acoperiti, inchideti ermetic cu capac si lasati minim 3 saptamini in caara inainte sa il gustati.
Este bun cu carne fiarte, cu carnuri / fripturi mai grase in general, este picant / iute cit vreti voi sa il faceti cu gust mai puternic sau mai putin puternic de piper, ramane usor crocant.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaE primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...
Tort Dobos (mic)O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii