Conopida murata

Postat pe: 18-10-2015
(0)

Ingrediente

4 kg conopida
2 radacini hrean
2-3 morcovi
2 l apa
1 l otet
o cana cu zahar(cana de 250 ml)
3 linguri cu varf sare de muraturi
o lingura boabe de piper
6-7 frunze de dafin

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
Conopida se desface in buchetele, apoi se spala bine si se lasa 1 ora in apa rece. Se pune la scurs in strecuratoare.
Morcovul se curata se spala si se taie rondele
Hreanul se curata se spala si se taie betisoare
Se aseaza conopida in borcane(eu am folosit un borcan de 3 l si doua borcane a cate1,5 l), si se pun rondele de morcov si betisoare de hrean.
Intr-o oala pe foc se pune apa si otetul la fiert. Se adauga sarea, zaharul, frunzele de dafin si piperul.
Se toarna fierbinte cu polonicul peste conopida, in borcane.Se pun si frunzele de dafin si piperul in borcane.
Se inchid borcanele cu capace ,se lasa la racit ,apoi se depoziteaza in camara sau pivnita.





Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Conopida murata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Conopida murata