Pregateste o craticioara in care incingi bine uleiul.
Ceapa curat-o si toac-o marunt, cartoful curatat si spalat taie-l in cubulete iar morcovul feliaza-l in felii grosute. Curata ghimbirul si taie-l felioare.
Plonjeaza-le toate in uleiul incins si amesteca timp de 5 minute pana ce toate se inmoaie usor.
Toarna supa de legume si da focul la mic. Lasa sa fiarba timp de 25-30 minute. Furculita trebuie sa intre usor in morcov.
Lasa totul sa se racoreasca, scurge supa, apoi pune legumele in blenderul Oster. Toarna sucul de portocale si mixeaza intai la prima treapta apoi mareste treptat viteza.
Daca e nevoie mai adauga din supa in care au fiert legumele.
Potriveste gustul de sare si serveste supa fierbinte presarata cu patrunjel verde tocat.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii