Se topesc 2 linguri de unt intr-o cratita, se pune ceapa si telina tocate, si se prajesc pana se inmoaie. Se adauga apoi broccoli si supa de pui (legume, oase) si se fierbe 10 minute. Apoi se paseaza, (in blender).
In alt vas se topesc 3 linguri de unt, se adauga faina (amidonul) si laptele, se fierbe pana devine gros. Se adauga la crema de broccoli, se condimenteaza si se serveste calda sau rece cu crutoane sau intr-o chifla unsa cu usturoi pe interior
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii