Supa avgolemono

Postat pe: 21-11-2010
(0)

Ingrediente

15 l apa fiarta in care se adauga un cub de vegeta de pui sau de legume
1/2 pahar orez
3 oua
zeama de la 2 lamai mici
sare, piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se fierbe apa apoi se adauga cubuletul de vegeta si putina sare dupa gust. Cand apa fierbe se adauga orezul. Se fierbe orezul pana cand este putin umflat(nu foarte tare). Se mai adauga putin apa daca supa e foarte groasa in functie de preferinte.

Se bat ouale bine cu mixerul apoi se adauga zeama de lamaie si se mai bat putin. Se adauga la supa usor, amestecand mereu cu telul in forma de para. Atentie: ouale trebuie sa fie bine batute altfel se fac omleta in supa.

Se mai fierbe putin apoi supa este gata.
Se serveste cu piper proaspat macinat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa avgolemono" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa avgolemono