Dovleacul se curata si se taie cuburi. Cuburile se pun la fiert, in putina apa cu sare.
Cand sunt fierte, se scurg de apa si se piseaza cu furculita.
Separat, se pun 400ml de lapte la foc. Cand laptele incepe sa clocoteasca, se pune dovleacul si se lasa 5 minute la fiert.
Apoi, se pun pastele scurte la fiert in lapte. Cand pastele scurte, sunt moi, se opreste focul si se pune o bucata de unt.
La sfarsit, se pune parmezanul si se amesteca.
Crema de dovleac, se serveste calduta.
Pofta buna!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii