Ciorba Radauteana II

Postat pe: 27-09-2010
(5)

Ingrediente

1 piept de pui mai mare + partea din spate a puiului
3 ardei grasi (2 rosii si 1 verde)
2 morcovi
1 albitura (radacina alba de patrunjel, pastarnac etc )
1 ceapa
4 bucatele de usturoi
200 grame smantana grasa
3 galbenusuri
legume uscate (tip Knorr)
sare si piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h
Punem carnea de pui la fiert impreuna cu ceapa, avand grija sa adunam spuma care se aduna la suprafata. Intre timp sa fim eficienti - pregatim legumele (morcovii, ardeii, albitura): le spalam si le tocam in cubulete mici.

Cand carnea de pui este fiarta o scoatem din supa si adaugam legumele sa fiarba. Curatam de carnea de pui de pe oase si o rupem fasiute. Adaugam la supa noastra carnea de pui si continuam cu fierberea. Condimentam cu sare, piper si amestec de legume uscate sau Knorr.

Intr-un vas punem smantana, usturoiul pisat si cele trei galbenusurile pe care le omogenizam bine. Cand legumele din ciorba au fiert, luam vasul de pe foc si adaugam in smantana un polonic de supa, apoi turnam smantana astfel diluata in supa initiala. Procedam asa pentru a nu taia smantana. Este recomandat ca smantana sa fie la temperatura camerei.

Mai lasam sa fiarba cateva clocote, potrivim de sare si piper dupa gust. . . si gata ciorba radauteana.
Se serveste cu surplus de smantana (daca preferati) si ardei iute, pastai iuti sau otet. . . pofta buna sa aveti! ! !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba Radauteana II" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

superx400
•  11.03.2012 14:36:57

in loc de smantana se poate folosi si iaurt?

lukducu
•  30.08.2011 15:47:53

eu pun legumele in bucati mari ,le fierb ,, al dente" apoi le tai marunt si le pun in ciorba.

alinman
•  15.06.2011 20:54:03

in loc de ,, bucatele ,, de usturoi se pot folosi catei :)

adachersan
•  24.03.2011 17:57:16

AM INCERCAT SI EU SI A IESIT SUPER!FFF GUSTOASA SI UN ASPECT MININAT!

jasmine08
•  12.03.2010 21:23:34

exact asa o fac si eu numai ca eu rad legumele pe razatoarea mare in loc sa le tai cubuletze, si rad totodata si un cartof mai mare...e delicioasa

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba Radauteana II