Curatam frunzele verdeturilor si legumele, apoi le spalam. Fierbem 2 litri de apa, oparim verdeturile si pastram apa. Tocam cubulete ceapa, morcovul, telina, le calim in 2 linguri ulei de masline si adaugam si doua linguri de orez.
Tocam verdeturile (mie imi place cat mai marunt), adaugam legumele calite, apa in care am oparit frunzele si inca 3 pahare cu apa. Condimentam cu sare si piper dupa gust, apoi lasam sa fiarba vreo 30-40 de minute. Acrim la final cu bors sau cu zeama de lamaie si adaugam patrunjel tocat marunt.
Aceasta ciorba poate fi servita si calda si rece. Este plina de vitamine ! ! ! Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorNu imi place sa coc ardei, dar mancarea cu ardei copti imi place la nebunie! Pentru Reteta de mancare de ardei copti,...
Reteta de mancare de ardei copti, cu smantanaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii