Ingrediente

Ciorba:
o ceapa
un ardei gras
un morcov
o lingurita de baza pentru mancaruri
3-4 l apa
3-4 linguri rosii pregatite pentru iarna
doua crengute de leustean
sare
Perisoare:
850 g carne tocata de porc
50 g orez
o ceapa
doua oua
o lingura bulion
putin cimbru uscat
o lingura faina
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:40min
Se curata ceapa de foi si se spala.

Se curata ardeiul de seminte, se spala si se toaca marunt.

Se curata morcovul, se spala si se taie in bucati mari.

Legumele se pun la fiert impreuna cu baza pentru mancaruri petru 20-30 de minute.

Intre timp, se pregatesc perisoarele: carnea tocata se amesteca cu orezul spalat, ceapa curatata, spalata si data prin robot, ouale, bulionul, cimbrul, faina si sarea. Se formeaza perisoarele si se pun rand pe rand in apa clocotita.

La final, se adauga rosiile si crengutele de leustean spalate, apoi se potriveste ciorba de sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de perisoare" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de perisoare