Ciorba de Linte cu Carnaciori Afumati

Postat pe: 15-10-2008
(0)

Ingrediente

30 ml ulei de masline
200 g linte uscata
1 ceapa mica taiata marunt
100 g varza dulce taiata fin
1 catel de usturoi pisat
2 carnaciori afumati
felii
450 g rosii cubulete (conserva)
2 cuburi bors
1 l apa
1 frunza dafin
un varf de lingurita de cimbru
un varf de lingurita de boia iute
sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Se incalzeste uleiul in ceaun la foc mediu. Se calesc: lintea, ceapa, varza si usturoiul, pana se inmoaie ceapa si varza. Se adauga carnaciorii si rosiile. Se sfarama cuburile de bors peste amestec si se toarna apa. Se adauga frunza de dafin si boiaua. Se da in clocot, se pune capacul si se lasa la foc mic pana s-a fiert lintea, cam 30 - 40 de minute. Se adauga sare si piper dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Linte cu Carnaciori Afumati" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Linte cu Carnaciori Afumati