Supa de crap

Postat pe: 21-08-2017
(0)

Ingrediente

2 kg tacam de crap
1 vanata long purple
4 morcovi
3 cepe
4 catei de usturoi
1 mana tagliatelle
3 oua
400 gr smantana
sare dupa gust
1 rosie mare, circa 1 kg

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

8 portii
Se portioneaza carnea de peste si se pune la fiert cu apa, sare, ceapa si cateii de usturoi. Se trag cateva clocote asa cam cat sa se patrunda carnea de peste. Pestele se fierbe foarte repede, oricat de mare ar fi. Se opreste focul, se scoate carnea din oala, se strecoara supa. In supa se pune vinata tocata marunut, morcovii rondele si se fierb la foc potrivit.
Intr-o oala se pune rosia tocata si se fierbe, asa morcovii si vinetele nu se vor intari la fierbere. Cand toate legumele sunt fierte, se pun in aceeasi oala, se mai trag cateva clocote si se opreste focul.
Intr-un vas, se pun ouale cu smantana si se omogenizeaza, se ia cu polonicul supa din oala si se toarna peste compozitie, se amesteca usor si se toarna in oala cu supa, se adauga bucati de carne de peste, fara oase si se poate servi. Sa aveti pofta, dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Supa de crap" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa de crap