Se curata legumele, se spala, se taie bucati mai mari iar apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa in care am pus un strop de sare si putin ulei de masline. Apa trebuie sa acopere legumele.
Cand s-au fiert, se scot cu ajutorul unei palete, se lasa la scurs iar apoi se paseaza.
Se adauga zeama in care au fiert, putin cate putin pana se ajunge la consistenta dorita.
Adaugam si untul si amestecam bine.
Punem supa pe foc si lasam la fiert circa 10 min dupa care tragem oala de pe foc.
Intr-un bol batem bine ouale,adaugam 2 polonice de supa si apoi turnam in oala aceasta compozitie ,amestecand continuu.
Adaugam o lingura maggi secretul gustului de legume.
Condimentam dupa gust cu sare si piper si asezonam cu patrunjel verde.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaTare buna a fost varza asta, cu sorici proaspat de la tara.
Varza cu sorici si pastrama de porc afumataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii