Pentru inceput vom curata, vom spala si vom taia legumele ca pentru ciorba.
Vom lua o oala de vreo 4 litri in care vom pune 2-3 linguri de ulei si vom cali ceapa si morcovul pe care l-am dat prin razatoarea mica. Dupa 2-3 minute, adaugam si restul de legume si completam cu apa, astfel incat legumele sa fie cuprinse de ea. Lasam sa fiarba pina cind se inmoaie, cca 20-30 minute si la final, adaugam cana de bors proaspat si patrunjelul verde tocat, mai fierbem 5 minute, dupa care inchidem focul.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii