Carnea se spala foarte bine in apa rece si se pune la fiert, adunand spuma formata ori de cate ori este necesar.
Intre timp se curata legumele, se spala si se toaca marunt. Se adauga peste carne si se fierb impreuna pana ce acestea din urma sunt suficient patrunse.
Se sareaza dupa gust, se acreste cu bors si se coloreaza cu suc de rosii,
Cand da in clocot, se adauga taieteii.
Se continua fierberea inca 5 minute aproximativ. Dupa ce se ia ciorba de pe foc, se presara verdeturile (patrunjel, leustean)
Pentru taietei se procedeaza astfel: se amesteca ouale cu faina, framantandu-se un aluat moale, elastic. Aluatul obtinut se intinde, pe o suprafata bine infainata (pe o hartie de copt), intr-o foaie subtire, uniforma. Se lasa sa se usuce, se ruleaza si se taie in fasii subtiri. Se rasfira taieteii si se cern pentru a elimina surplusul de faina.
Se serveste calda. Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor O bunătate este această tartă.Imi plac foarte mult perele,iar cele poşate în vin roşu sunt delicioase,...
Tarta cu pere posate in vin rosuIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii