Capurile de peste le spalam si le saram cateva ore inainte.
Intr-o oala se pune apa la fiert (cca 5l).
Intre timp curatam,spalam,tocam marunt legumele si punem in apa care fierbe,amestecam si lasam sa fiarba.
Cand legumele sunt fierte pe jumatate se adauga cartofi taiati cubulete,sare,piper,foi de dafin,
Lasam sa fiarba la foc mic,pana ce legumele sunt fierte,adaugam capurile de peste(spalate)leusteanul tocat,otet dupa gust si mai lasam sa fiarba cateva clocote.
Pestele se fierbe foarte repede se probeaza tragand de o aripa,daca se scoate usor pestele este fiert.
La final am adaugat ulei de masline si patrujel verde,acoperim si lasam 10 min dupa care o servim cu mujdei de usturoi,sau smantana dupa gust.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorM-am indragostit de aceste prajiturici pufoase ce se fac imediat, asa ca o sa mai vedeti si alte variante.
Desert madlene cu lamaie si coacazeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii