Se pune in blender sucul de pere (sau care va place mai mult) din compoit si piersica feliata si tocata apoi in bucatele mai micute dupa care se aseaza capacul si se porneste blenderul.
Dupa ce s-a facut piure fructul se toarna intr-un vas/pahar mic si se trece la prepararea celui de al doilea smoothie. Se aseaza in blender laptele (se poate pune in aceasi cuva fara a fi spalata in prealabil) mierea de albine si murele congelate. Se pune capacul si se da drumul programului.
Dupa ce s-=a facut piure se lasa in cuva blenderului.
Se ia un pahar mai mare, inalt, subtire/sonda sau hurricane si se trece la asamblarea bauturii.
Pentru un efect mai sofisticat se toarna, in paralel, pe o parte si pe alta a paharului din fiecare din cele doua amestecuri de bautura.
Se decoreaza cu un fruct, o umbreluta si un pai sau dupa dorinta. Se bea rece
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSatioasa si usor de pregatit, cu siguranta ca o placinta cu legume este intotdeauna un aperitiv potrivit, si nu numai pentru...
Placinta de Legume (Reteta Video)Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii