Încălzești băutura de soia într-un ibric, când se înfierbântă, adaugi pliculețele de ceai și iei focul. Lași la infuzat 30 minute (până când lichidul ajunge la temperatura camerei). Apoi îndepărtezi pliculețele.
Separat, pregătești cuburi de gheață într-o formă de silicon prevăzută cu bețe și pui și fructe și mentă în ea. Dai la congelator până la utilizare. Când va îngheța, va fi de efect.
Speli fructele și le scoți pulpa cu ajutorul unui cuțit pentru fructe. Pui zeama de lămâie și citricele în vasul de la blender.
Adaugi băutura de soia și amesteci bine.
Servești cu gheață.
Poftă Bună!
Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii