Asa de last minute am reusit sa pregatesc ceva pentru concurs.
Aceasta reteta am vazut-o la Nigela Lawson acum ceva timp intr-o emisiune in care a pregatit o cina pentru Craciun. Am tot asteptat sa se iveasca o ocazie ca sa o prepar. :)
Frumusetea acestei retete sta tocmai in simplitate.
Cum prepari:
1. Pui vinul spumant si siropul la rece pentru cateva ore.
2. Pregatesti 3 pahare. Repartizezi siropul in ele, completezi cu vin spumant, pui zmeura congelata si tijele de menta.
Enjoy!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorO reteta luata din revista Lidl, tare bun a iesit.
Cotlet de porc marinat cu mustar si patrunjelEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii