Intr-o forma punem hartie de copt, apoi se aseaza feliile de sunca peste ele cele de cascaval. Legumele se taie cubulete se fierb apoi se strecoara si pina sint calde se adauga 100g cascaval ras si se aseaza in forma peste feliile de cascaval.
Ciupercile se calesc cu putin ulei de masline. Orezul se fierbe (cu supa strecurata) se amesteca cu ciupercile se condimenteaza si se aseaza peste legume.
Se mai pun citeva felii de sunca deasupra si se lasa la frigider.
Cind sa racit se rastoarna si se orneaza.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii