-se bat ouale
-se pun la aburi feliile de dovlecel si se prajesc vinetele fara ulei,pe gratar
(eventual se mai stropesc putin cu apa cand se usuca,
daca feliile sunt mai groase si nu sunt patrunse inca)
-se pun un tava feliile fierbinti, coapte de dovlecel peste care se pune cascavalul ras
-peste ele se pun apoi feliile de vinete peste care se pune cascaval ras
-peste ele se pun feliile de rosii apoi se toarna peste tarte ouale/oul batut
-se baga totul la cuptorul incins, sa se lege(cam la 180*C)
(sarea se pune dupa gust)
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Este o mâncare delicioasă, ușor de făcut și care se poate servi și rece, la micul dejun sau la cină....
Crap la cuptor cu legume, in sos de rosiiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii