Acestea sunt ingredientele. Ce facem cu ele? Nimic mai simplu, punem lingura de untura la topit si peste turnam cele 250 gr smantana. Se da focul pe mediu si amestecam incontinu( atentie, in fata voastra aveti un mic vulcan :) ) In prima faza totul se va omogeniza, apoi treptat compozitia va deveni nisipoasa si dupa un timp ea se va stringe gramada textura ei va fi mai nisipoasa si va incepe sa se desprinda.
Din acest moment, il mai lasam pe foc la prajit pana prinde culoarea unei chifle. Se toarna apoi in cutiuta de plastic si se da la rece. In decurs de cateva minute se va intari si va avea consistenta unei branze.
Se serveste pe paine proaspata sau prajita cu ridichi, ceapa verde rosii, alaturi de o cana cu ceai fierbinte
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustRisotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...
Risotto cu legume: un preparat cremos si savurosAdor cheesekace-urile, bine eu ador branza:)) deci nici nu se pune problema cat de mult imi plac prajiturile cu branza....
Cheesecake simplu cu ciocolata alba-Cheesecake japonezDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii