Se fierb cartofii in coaja si morcovii. Daca folositi mazare proaspata sau congelata, fierbeti-o si pe ea. Dupa ce sunt gata, se lasa sa se raceasca bine. Cantitatea de legume se poate schimba, in functie de preferintele voastre.
Cartofii se decojesc si se taie cubulete. Intr-un castron mai mare puneti cartofii taiati, mazarea fiarta si restul ingredientelor taiate cubulete. Adaugati maioneza cat va place si amestecati bine. Eu nu pun multa maioneza, dar nici prea putina. Sarati salata dupa gust, puneti putin piper macinat daca va place. Amestecati bine. Puneti salata pe un platou sau castron. Decorati cu alta maioneza (se poate si fara) si cu felii de morcov, castraveti, ou fiert.. etc.
Se conserva in frigider, circa 2-3 ore (mai bine 1 zi) ca sa ia gust intre ele ingredientele, inainte sa se serveasca.
Aceasta reteta de salata ruseasca mi-a dat-o prietena mea Ucraina. Este foarte buna, o versiune delicioasa a salatei de boeuf.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorOf da, pentru concursul cu dragoste :))) In mijloc s-ar fi dorit a fi o inima, dar nu e :D
Tort de clatiteIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii