Se scurge uleiul de pe bucatile de ton, se sareaza si pipereaza si se bate pana la emulsie cu ulei de masline si zeama unei limete.
Se scoate partea radacinoasa a jumatatii de ceapa si se taie pestisor fin (indepartand partea care tine frunzele cepei impreuna obtinem fasii separate fara a mai trebui sa le rasfiram cu mana fir cu fir).
Se taie rondele maslinele si li se scot samburii. Se recomanda maslinele cu samburi deoarece gustul le este net superior celor desamburiti si taiati, tinuti in saramura unde isi pierd mare parte din savoare.
Se amesteca ceapa in emulsie si se lasa 20 de minute la macerat. Dupa trecerea acestui timp se adauga porumbul, maslinele si se amesteca. La urma de tot se adauga tonul si cu mare grija sa nu desfacem excesiv bucatile fragede de peste, mai amestecam o data.
Se aseaza biscuitii peste care frunza de salata pe care o umplem cu salata de ton. Feliem subtire rosia, oul si castravetele si le asezam pe biscuit. Ornam cu boabe de caviar si ceapa verde.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorUn tort deosebit cu o aroma fenomenala care iti incanta papilele gustative.
Tort AnamariaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii