Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata ,pane

Portii
10
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
medie
Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata ,pane

Ingrediente

  • 2 dovlecei potriviti
  • 500g carne de porc
  • 3-4 fire ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 ou
  • sare
  • piper macinat
  • Mai avem nevoie
  • ulei pentru prajit
  • faina
  • 2 oua mici

Mod de preparare

Trecem carnea prin masina de tocat.
Taiem dovleceii in rondele de circa 1 cm inaltime.
Indepartam,folosind un cutit,miezul dovleceilor.

Carnea tocata o amestecam cu ceapa si mararul taiate marunt.

Incorporam oul,adaugam sare si piper dupa gust si amestecam bine.
Formam bilute din carnea tocata si umplem fiecare rondea.

Apasam usor cu palma pentru aplatizare.

Dam rand pe rand fiecare rondea de dovlecel umpluta prin faina.
Scuturam pentru a indeparta surplusul de faina sI dam apoi prin ou batut .

Incingem bine ulei intr.o cratita si prajim rondelele de dovlecei.

Cand sunt gata facute si rumene scoatem rondelele de dovlecel pe un prosop absorbant.
Se pot servi atat calde cat si reci acompaniate de mujdei de usturoi sau iaurt rece.


Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa
Cele mai apreciate rețete
Gogosari in Sos de Mustar
2
Conserve, muraturi

Gogosari in Sos de Mustar

Gogosari in Sos de Mustar
Pandispan cu mere si budinca
4
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Rulada Carne cu Crusta de Cascaval
5
Fripturi

Rulada Carne cu Crusta de Cascaval

Rulada Carne cu Crusta de Cascaval
Parteneri
Prajitura cu caise si iaurt
Culinar.RO

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie