Trecem carnea prin masina de tocat.
Taiem dovleceii in rondele de circa 1 cm inaltime.
Indepartam,folosind un cutit,miezul dovleceilor.
Carnea tocata o amestecam cu ceapa si mararul taiate marunt.
Incorporam oul,adaugam sare si piper dupa gust si amestecam bine.
Formam bilute din carnea tocata si umplem fiecare rondea.
Apasam usor cu palma pentru aplatizare.
Dam rand pe rand fiecare rondea de dovlecel umpluta prin faina.
Scuturam pentru a indeparta surplusul de faina sI dam apoi prin ou batut .
Incingem bine ulei intr.o cratita si prajim rondelele de dovlecei.
Cand sunt gata facute si rumene scoatem rondelele de dovlecel pe un prosop absorbant.
Se pot servi atat calde cat si reci acompaniate de mujdei de usturoi sau iaurt rece.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii