Se fierbe lintea in apa pana devine moale. In timpul asta, in ulei si putina apa se prajeste ceapa si usturoiul, apoi se adauga ciupercile feliate/tocate, se fierb impreuna circa 5 minute, se adauga foaia de dafin, sa condimenteaza dupa gust, se mai adauga apa daca mai este cazul.
Cand ciupercile sant gata si lintea este fiarta se amesteca cele doua intre ele, pe foc, se pune sosul de soia daca se foloseste si se mai lasa sa fiarba impreuna cateva minute pana scade toata apa si incepe sa aibe tendinta de a se prinde.
Luam de pe foc, scoatem foaia de dafin si dam prin blender pana se formeaza o pasta fina. Se mai incearca inca odata de gust.
Se serveste cald sau rece, uns pe paine
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii