Se scoate aluatul la temperatura camerei.
Se curata legumele. Se da morcovul pe razatoare. Ceapa verde se taie rondele. Rosia si usturoiul se toaca marunt. Dovlecelul se taie betisoare. Varza se taie fideluta.
Peste morcovi am pus varza, condimentele si uleiul de masline. Se adauga si restul de legume si se amesteca bine.
Am taiat foietajul in 4. Am pus umplutura, am pliat marginile, le-am uns cu oul batut, apoi am rulat.
Am pus in ulei incins. Dupa ce s-au facut pe ambele parti, le-am scos pe un servet pentru a se absorbi uleiul.
Se condimenteaza dupa gust.
Se servesc simplu sau alaturi de un sos.
Pofta buna!
Se servesc simple sau alaturi de un sos.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCui nu ii plac bomboanele de ciocolata? Cu aceasta reteta puteti sa va faceti singuri bomboanele de ciocolata, cu ce fel de...
Bomboane de ciocolataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii