Punem oua le intr-o cratita cu apa, le punem pe aragaz.
Din momentul in care apa incepe sa clocoteasca apa, le fierbem 6-7 minute, apoi le dam deoparte.
Le bagam sub jetul de apa rece, le crapam putin si le lasam la racorit.
Le decojim, le taiem pe jumatate si scoatem galbenusurile.
Intr-un bol amestecam urda faramitata cu smantana.
Mararul verde il spalam, indepartam coditele, il tocam si il incorporam in branza.
Presaram sare, piper si busuioc.
La final punem 2-3 galbenusuri fierte, data pe razatoare si amestecam bine.
Cu o lingurita punem umplutura in jumatatile de oua.
Le asezam pe o tava, punem cate o bucatica de gogosar pe fiecare, iar deasupra presaram patrunjel verde tocat.
Le dam la rece pentru o ora, apoi servim!
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii