Această rețetă , improvizație proprie, pune în valoare legumele toamnei și e un mod de a începe orice dimineață cu un mic dejun complet și bun.
Mai întâi batem ouăle ca pentru omletă cu sare, piper, fulgi de chilli.
Separat , tocam gogoșarul și cartoful cubulete. Le punem într-un bol.
Într-un bol distinct, punem ciuperca și sunca tocate tot cuburi.
Calim separat gogosarul și cartoful în puțin ulei cca . 10 minute sau până se înmoaie, asezonam, așezăm compoziția rezultată într-un recipient.
Calim și ciuperca, sunca , cca. 10 minute, până se înmoaie, asezonam, la final adăugăm și doi căței de usturoi feliati, lăsăm deoparte compoziția rezultată.
Împărțim omleta în două, o amestecăm cu fiecare din cele două umpluturi.
Așezăm cele două mini-tortillas în câte două recipiente mici, unse cu unt.
Le așezăm într-o tavă potrivită, cu puțină apă, le coacem în cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius, cca. 30,35 de minute până se întărește compoziția la suprafață.
Se scot cu grijă din forme, se rade mozzarela pe fiecare tortilla, se pun câteva fire de marar .
Se servesc alături de o salsa de roșii care constă într-o roșie tocată cuburi, o ceapă tocată mărunt, 2 căței de usturoi feliati, sare, piper, zeamă de lime, ulei de măsline.
Poftă bună!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii