Aluatul de foietaj se intinde si se decupeaza cercuri cu ajutorul unei forme de taiat biscuiti sau cu un pahar cu gura subtire. Cercurile de aluat se pun in tavile de mini muffins (mini briose).
Dupa aceia, branza (cream cheese sau de vaci) se amesteca cu oul, smantana, sare, piper si fasiute sau bucatele mici de sunca (prosciutto). La alegere se pot pune ciuperci prajite cu ceapa si condimente, salam, legume combinate sau orice altceva va place).
Ceapa, ardeiul si rosiile se taie marunt si se soteaza in putin ulei, cateva minute. Se scurg de ulei si se adauga peste amestecul de branza. Se omogenizeaza si se umplu cosuletele de aluat. Se dau la cuptor, la temperatura mare (380 f- 195C) pana prind o culoare aurie.
Se scot, se aseaza pe un paltou, se lasa sa se raceasca si se consuma langa un pahar de bere.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta Pe scurt slaninuta cu boia si usturoi. Pe la noi prin zona se zice slanina popricata - asa pe scurt. Adica cu poprica-...
Slanina papricata cu usturoi, fiarta in saramura de castravetiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii