Am programat masina la programul de aluat. Dupe ce a dospit aluatul l-am scos de la masina, l-am mai framantat 1 minut, dupa care am taiat bucatele de marimea unui ou mic. Le-am asezat pe o tava unsa si am acoperit. Am lasat la dospit. Cand si-au marit volumul, am uns cu ou batut suprafata lor, am presarat cateva seminte de susan si le-am copt.
Le-am lasat la racit si le-am pus in punga de nailon pana am terminat si carnea de hamburger (urmeaza reteta). A doua zi am taiat chiflele in doua, am pus putin mustar, deasupra o chiftea hamburger, o felie de castravete murat, o felie de rosie si un sfert dintr-o felie de cascaval. Am pus capacul deasupra si l-am fixat cu o scobitoare. Hamburgerul a fost mic, doar cat sa musti de doua ori din el.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii