Fierbem cateva minute broccoli, apoi il lasam intr-o strecuratoare. Taiem pieptul de pui in fasii mai lungi si subtiri. Prajim pieptul in putin unt.
Batem ouale cu putina sare si le amestecam cu cascavalul ras.
Decupam partea superioara a mini baghetelor si scoatem tot miezul, apoi le asezam intr-o tava in care am pus hartie de copt.
Asezam in fiecare bagheta, bucatile de piept de pui, apoi buchetele de broccoli, felii de masline si amestecul de oua si cascaval. Peste amestecul de oua, asezam alternativ bucatele de rosii si masline si mai presaram putin cascaval.
Introducem tava in cuptorul incins, pentru 20-25 de minute .
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii