Mic Dejun Traditional- Oua cu Ceapa

Complexitate
redusa
Mic Dejun Traditional- Oua cu Ceapa

Ingrediente

  • -6 oua
  • -1 ceapa, tocata fin
  • -2-3 linguri ulei de masline sau floarea-soarelui
  • -sare
  • -piper
  • -boia

Mod de preparare

Puneti ouale in coaja, spalate in prealabil, intr-un vas cu apa rece sarata, sa fiarba la foc potrivit, circa 5 min din momentul in care apa incepe sa clocotesca.

Lasati-le apoi sa stea putin in apa rece pentru a putea sa le decojiti mai usor. Curatati-le de coaja si zdrobiti-le cu o furculita. Amestecati-le cu ceapa tocata. Sarati si piperati, dupa gust.

Adaugati uleiul de masline si omogenizati bine.

Serviti cat sunt calde, presarate cu boia, langa o felie de paine calda, un ceai fierbinte sau o salata de sezon.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Clatite cu dovlecel si branza
2
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
3
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu cafea si crema mascarpone
5
Dulciuri

Prajitura cu cafea si crema mascarpone

Prajitura cu cafea si crema mascarpone
Parteneri
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola