Clatite cu branza si jambon

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
medie
Clatite cu branza si jambon

Ingrediente

  • 300 g branza de vaci
  • 100 g smantana
  • 1 ou fiert
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • 100 g jambon feliat
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • clatite

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu smantana, mararul tocat, ardeiul tocat marunt, oul dat prin razatoare.
Potrivim de sare si piper dupa gust, adaugam 2 felii de jambon rupte bucati, zeama de lamaie, (eu am adaugat si coaja data prin razatoare de la 1/2 lamaie)
Intre timp ce crema sta la rece, facem clatitele (eu am folosit 6 clatite).
Asezam 2 clatite pe o folie de aluminiu, ungem cu crema de branza, adaugam felii de jambon deasupra si rulam cat mai strans.
Invelim in folie alimentara si dam la rece cateva ore, dupa care taiem felii potrivite.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate