Se pun ciupercile intr-o tava, in palarie punandu-se putina sare si unt pentru a se inmuia. Cotoarele se toaca si se calesc cu sare in putin unt.
Se da pe razatoare branza, se amesteca cu cotoarele pana devine ca o pasta ( cotoarele calite daca se doreste o pasta mai fina se pot da pe masina de tocat carne, apoi sa se amesteca cu branza). Se adauga in compozitie si verdeata pe care dorim sa o punem in ele, iar cu pasta rezultata se umplu ciupercile. Se presara deasupra parmezanul si inca putin unt pe deasupra. Se dau la cuptor pana se rumenesc.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustNu puteam sa nu incerc si o asa zisa tocanita la noul meu aparat slow cooker Crock-Pot 4.7 l Digital si cum carnea de vitel e...
Carne de vitel in sos de legume cu vin la slow cooker Crock-PotDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii