Se curata dovleceii, se taie bucati si se pun la fiert. Dupa fierbere se storc bine de apa se baga la robot. Cartoful curatat se da pe razatoarea mica, usturoiul se piseza, verdeata se toaca marunt se adauga si oul si se asezoneaza cu sare si piper.
Intr-o tava punem hartie de copt si cu mainile umede modelam chiftelutele, apoi le bagam la cuptor pana prind o culoare aurie.
Se servesc cu sos de rosii, salata sau ca aperitiv.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorInca o reteta cu peste, numai buna in aceste zile, cand este dezlegare la peste. Ai mei le-au mancat mai ceva ca pe cele cu...
Chiftele din peste cu ciuperciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii