Se taie vanata felii si se pune la mixat, peste ea se adauga ceapa taiata felii, carnatul rupt bucatele, pieptul de pui cubulete, cascavalul cuburi, sare, ierburi aromate, piper macinat si se mixeaza.
Se adauga ouale, faina si se omogenizeaza compozitia, apoi se ia cu o lingura compozitie si se pune in tava de la argaz in care s-a pus hartie de copt.
Se coc la foc potrivit, nu este necesar sa se intoarca, eu le-am intors si am oprit focul.
Sa aveti pofta, dragilor la o reteta absolut delicioasa!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Este o mâncare delicioasă, ușor de făcut și care se poate servi și rece, la micul dejun sau la cină....
Crap la cuptor cu legume, in sos de rosiiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii