Punem la robot ouale cu smantana si le mixam foarte bine; dupa mixare, adaugam faina si praful de copt stins cu otet de mere si condimente cu putina sare, mixam foarte bine, apoi adaugam sunca de Praga taiata cuburi mici, urzica vie, tocata marunt si gogosarul tocat. Amestecam doar cu lingura si punem intr-o tava in care am pus hartie de copt, dam la cuptor pentru o ora, la foc potrivit. Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii