Castraveti si Rosii Umplute

Complexitate
redusa
Castraveti si Rosii Umplute

Ingrediente

  • 5 castraveti lungi
  • 1 kg rosii mai micute
  • o legatura marar verde
  • cateva frunze de ceapa verde (se pune dupa gust)
  • 400 gr crema de branza cu smantana si verdeata
  • 300 ml smantana
  • 200 gr file de hering marinat
  • sare daca este cazul
  • boia dulce de ardei sau iute
  • in functie de preferintele fiecaruia
  • si frunze de lamaita

Mod de preparare

Pentru inceput se taie castravetii in bucatele potrivite aproximativ de 7-8 cm. Se scot semintele din acestia doar pe o parte cu o lingurita, lasand celalalt capat intreg pentru a nu curge compozitia. Bucatelele de castraveti trebuie sa arate intr-un final cu un paharel. Acestia pot sa fie lasati necuratati sau pot fi curatati partial.

Rosiile la randul lor se curata si ele de seminte cu o lingurita, scotand tot interiorul acestora, si se pun la scurs pe un prosop alaturi de castraveti.

Urmatorul pas este prepararea pastei de umplut. Intr-un vas se pune smantana, crema de branza, fileul de hering taiat bucatele micute, frunzele de ceapa tocate marunt, mararul tocat si sare daca mai este cazul. Compozitia obtinuta se amesteca bine, dupa care cu ajutorul unei lingurite se umplu castravetii si rosiile.
Se aseaza pe un platou rosiile si castravetii, dupa care cu ajutorul unei site fine se presara pe deasupra boiaua, dupa care punem cate o frunzulita de lamaita pe fiecare.
Aceste rosii si castraveti se servesc ca aperitiv.
Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Prajitura Fanta
2
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
4
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Colaci impletiti
Bucataras.RO

Colaci impletiti

Colacul este un fel de paine dospita, avand forma de inel, sau forma rotunda cu diverse ornamente ori impletituri, iar...

Colaci impletiti
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola