Decojim cartofii, ii spalam si ii taiem pe jumatate. Daca sunt micuti ii lasati intregi.
Ii punem intr-o cratita cu apa, putina sare si ii fierbem 15 minute, din momentul in care incep sa clocoteasca.
Dupa acest timp ii scurgem de apa.
Ungem un vas de ceramica cu unt.
Punem cartofii, ii condimentam cu sare, piper si rozmarin.
Spalam foile de ceapa verde, le taiem rondele, le punem printre cartofi.
La final presaram mixul de branzeturi.
Incingem cuptorul, reglam o temperatura potrivita.
Introducem cartofii, ii lasam pana prind o crusta aurie.
Cand sunt gata ii scoatem, ii lasam 5 minute la racorit si servim. Sunt o mare bunatate!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii