Daca tot se apropie Craciunul, am ales sa fac un bradut care poate sta cu succes pe orice masa.
Simplu, din crema de branza si chutney de ceapa.
Am mixat branza cu smantana pana am obtinut o crema omogena. Am condimentat cu sare si piper.
Am dat, sau mai bine spus am incercat, forma unui bradut. l-am ornat cu bucatele de ardei rosu, si codita din ardei verde. I-am pus beteala de chilli si ierburi uscate.
Pentru un plus de gust am adaugat o lingurita de chutney de ceapa.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" De data aceasta am pregatit o rulada cu carne...
Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in baconIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii