Fierbeti cartofii in coaja, apoi curatatii si taiatii in patratele mici. Fierbeti apoi pasta. Tocati ceapa si prajiti in putin ulei. Cand ceapa este aurie adaugati boia dulce (2-3 linguri) si alte condimente ca sara si piper. La sfarsit puneti putina apa si lasati sa fiarba un pic. Adaugati cartofii si amestecati bine. Apoi amestecati cu pastele si este gata de mancat.
Serviti cu castraveti acri sau cu lapte acru. De obicei se poate face vineri cand nu e voie carne.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorInca o reteta cu peste, numai buna in aceste zile, cand este dezlegare la peste. Ai mei le-au mancat mai ceva ca pe cele cu...
Chiftele din peste cu ciuperciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii