Spalam macrisul foaie cu foaie si scoatem nervura de pe mijlocul frunzei.
Le fierbem 20 de minute bune dupa care le punem la scurs.
Calim doua cepe tocate marunt in putin ulei.
Dam prin blender macrisul fiert, adaugam ceapa calita, sarea si piperul si amestecam.
Facem completarea cu zeama de macris daca este prea gros si restul de ulei care a ramas.
Cu oua ochiuri, cu oua jumari, cu oua taranesti cu carne sarata fiarta si cu smantana.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii