Varza am lasat-o la desarat 3 ore, in apa rece.
Am pus intr-un tuci untura si cand s-a incins am adaugat ciolanul taiat bucati potrivite(am ales partea cu mai multa grasime a ciolanului). L-am lasat pana s-a rumenit usor, apoi am adaugat varza tocata marunt si le-am calit impreuna.
Cand zeama pe care si-a lasat-o varza a scazut, am adaugat jumatate din cana de supa, frunza de dafin si celelalte condimente. Am mai lasat sa fiarba cateva minute, am transferat varza intr-o tava pe care am dat-o la cuptor .La jumatatea fierberii am adaugat si pasta de tomate desfacuta in restul de supa si am mai lasat sa fiarba aproximativ 20-25 minute.Mararul tocat l-am adaugat la sfarsit.
Se serveste calda cu mamaliguta si ardei iute.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorNu imi place sa coc ardei, dar mancarea cu ardei copti imi place la nebunie! Pentru Reteta de mancare de ardei copti,...
Reteta de mancare de ardei copti, cu smantanaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii