Am taiat ceapa mica si am sotat-o in putin ulei, dupa care peste ea am adaugat amestecul de carne tocata si am prajit-o impreuna, la final adaugind si usturoiul taiat mic mic. Am asezonat cu sare piper si alte arome ... in paralel am fiert rosiile taiate mici pina cind au fost gata pentru afi blend-ate, am asezonat cu sare si piper.
Morcovii i-am facut pure. Rosiile galbene le-am scobit cu o lingura si le-am umplut cu mixul de carne si ceapa, peste care am pus cascaval si le-am dat la cuptor pentru 15 minute. Vinetele taiate fin cam 1-1, 5 mm grosime, le-am uns cu ulei si le-am rumenit in tigaie.
Am montat folosind doua cercuri de marimi diferite tangente in felul urmator: pure-ul de morcov in mijloc iar sosul de rosii in afara. Peste pure-ul de morcov am pus o felie de vinete si deasupra rosia umpluta. Am adaugat si putin marar pentru contrast.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDesi imi promisesem sa nu fac nimic dulce pana pe 24 nu m-am putut abtine. Am facut totusi un dulce mai putin dulce decat de...
Desert prajitura cu faina de cocos si zahar brunIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii