Fragede, gustoase si simplu de preparat.
Curatam, spalam si taiem pulpele in jumatati.
Le lasam la scurs si le condimentam cu sare, boia, cimbru si piper.
Luam o tava care merge la cuptor, asezam pulpele in ea, turnam vinul si punem frunza de dafin.
Dam tava la cuptorul preincalzit si lasam pana sosul din tava scade si pulpele se rumenesc frumos (aproximativ o ora).
Din cand in cand stropim pulpele din tava cu sosul format.
Cand sunt aproape gata, adaugam usturoiul taiat felii si mai lasam sa se rumeneasca impreuna.
Servim pulpele calde, alaturi de garnitura preferata. Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorToamna cea bogata ne-a adus multe fructe in panere ... vorba poeziei. Nu ne-a ramas decat sa le amestecam intr-o...
Desert placinta dulce de toamnaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii