Coaja de lamaie se amesteca cu usturoiul pisat si patrunjelul taiat marunt.
Pulpele se spala si pielea se dezlipeste usor intr-o parte facand un buzunar care se umple cu amestecul de usturoi, dupa care se dau cu sare, piper.
Legumele se taie (eu am pus doi morcovi taiati in lung, doi cartofi taiati in patru, un dovlecel taiat felii mai groase, ciuperci eu am pus congelate, se poate pune si ardei, dar eu nu am avut).
Toate acestea se amesteca bine si se pun intr-o tava. Deasupra se pun pulpele si 2 cani de apa. Se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptor pana legumele sunt moi, dupa care se ia folia si se mai lasa 10 min sa se rumeneasca frumos.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMacar sa dea benga-n noi la marele fix.....
Ciocolata de casa cu alune de padure si visine din visinataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii